LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Yozgat'ın Aydıncık Kaymakamlığı, tarafından ilçe genelinde köy ve kasabalarda bulunan okullarda eğitim gören 2 bin 97 öğrenciye mont, kazak ve ayakkabı gibi kışlık kıyafetler dağıtıldı.

Aydıncık Kaymakamlığı’nın çeşitli firmalarla görüşerek Yardım Komisyonu işbirliği ile gerçekleştirdiği hediye dağıtım törenine Kaymakam Hakan Kafkas’la birlikte İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özger, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Keskin, Aydıncık İlköğretim Okulu Müdürü Eyüp Ceylan katıldı.

İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas dağıtım sonrası yaptığı açıklamada her yıl öğrenciler yönelik kışlık kıyafet yardımında bulunduklarını söyledi. Öğrencilerin soğuk kış günlerinde üşümemeleri için kışlık kıyafet yardımında bulunduklarını belirten Kaymakam Kafkas, "İlçemiz genelinde köy ve kasabalardaki okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik kışlık kaban, mont, kazak, bot gibi kıyafetleri dağıtımını yaptık. Öğrencilerimizin kışlık kıyafet eksikliklerinin giderilmesi bizleri son derece sevindirmiştir. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımız inşallah okuyup ailesine ülkesine faydalı birer birey olarak yetişeceklerdir." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim