Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimleri, 2 Şubat Cumartesi günü yapılacak. Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirilecek İTSO seçimlerine adaylığını koyan Ayhan Salman, Zeynel İnegöl Köftecisi'nde kendisini destekleyen İTSO üyeleri ile bir araya geldi.

    İTSO seçimlerinin kazanılması durumunda yapacakları çalışmalardan söz eden Ayhan Salman, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nı ilçenin vizyonuna yakışır, bir hale getirme hedefinde olacaklarını belirtti. Salman ayrıca İTSO’daki yönetimin artık değişmesi gerektiğini vurguladı.

    "Değişim dünyada her anlamda devam eden bir süreçtir" diyen Ayhan Salman, "Özellikle 80’li yıllardan sonra Türkiye ve İnegöl içinde çok ciddi değişim ve gelişim sürecini hep beraber yaşadık. Belki 80’li yıllarda şehrimiz kasaba havasındaydı. Bugün ise dünya’da birçok sektörde, özellikle mobilya ile marka olmuş şehirlerimizden bir tanesi. Ürettiği değerler açısından 64 ilden daha fazla ihracat ve dış ticaret hacmine ulaşmış, nüfusu ile gerçekten endüstri şehri olmayı hak etmiş ve Türkiye’nin 2023 vizyonu içerisinde marka şehirlerden olmayı hak etmiş İnegölümüzde birçok anlamda değişiklik gerçekleşti ama önemli bir ticaret ve sanayi endüstrisinin yaşandığı İnegöl’de ticaretin ve sanayinin en önemli çatı kuruluşlarından olan Ticaret ve Sanayi Odası, yaklaşık 80’li yıllardan beri değişmedi.” dedi.

    Değişim Grubu olarak belirledikleri hedef ve çalışmalardan da bahseden Salman, “Değişim Grubu olarak sektörlerinde başarılı, sektörlerinin sorunlarını bilen ve çözüm yollarını araştırabilen bir ekip oluşturmak istedik. Meclisimizi ve komitelerimizi belirlerken buna çok önem verdik. Sektöründe başarılı olmuş, vizyonu, misyonu ve ufku olan arkadaşları tercih ettik. Hedefimiz sadece Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanmak değildi. Seçimi kazanabilirsiniz ama ondan sonra Ticaret ve Sanayi Odasını gerekli çalışmaları yapabilecek, gerekli adımların atabilecek bir seviyeye getirebilmek için çok nitelikli bir kadro kurmamız gerekiyordu. İnşallah önümüzdeki hafta cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde elde edilecek başarılı netice ile İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nı İnegöl vizyonuna yakışır bir hale getireceğiz. Amacımız ortak aklı harekete geçirmek ve kurumsal bir alt yapıyı oluşturmak tüm bu güzel ve ortak çalışmalardan sonra oluşacak olan İTSO ile Hedefimiz; 2023 yılında marka şehir İnegöl’dür.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim