MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Bafralı wushucular bu sezon içerisinde katıldıkları turnuvalar ve en son İstanbul kulüpler arası yapılan turnuvada kazandıkları ödülleri ve kupaları Kaymakam Halis Arslan’la paylaştı.

Sporcuları tebrik eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Sizleri tebrik ediyorum. Geçtiğimiz günlerde sizlerle beraber 2 günlük bir sevgi kampında olduk. Yine bu sevgi kampımızın iki günlük adımını ise Nebiyan’daki Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın izci kampında yapacağız. Siz antrenörler olarak bu çocukları ne kadar spor sahalarına çekerseniz ben o kadar çok mutlu oluyorum. Çünkü spor sahaları insanlara mutluluk, sağlık, huzur, toplumlaşma, kardeşlik, dostluk ve dayanışma veriyor. Spor sahaları hayatın bir yaşam parçası halindedir. Spor yapan insan güleryüzlü ve tutum davranışı güzel oluyor. Kötü davranış, kötü karakter ve kötü huy olmuyor. Yalan söylemiyor. Dürüst ve ahlaklı oluyor. Derslerinde başarılı oluyor.’’ diye konuştu.

Wushu sporun hocası Serkan Cezairli de 14-17 yaş grubunda Türkiye Şampiyonası'nda 1.inci olduklarını belirterek, "Şu anda 3 milli sporcumuz var. Ayrıca 29-30 Ağustos tarihlerinde ise Adana’nın Kozan ilçesinde yapılacak olan zafer kupası turnuvasına katılacağız. İnşallah oradan da alacağımız başarıyı yine sizleri ziyaret ederek paylaşacağız.’’ açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim