YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Şarküteri mağazacılığına yeni bir anlayış getiren Bahar Et ve Süt Ürünleri Mağazası, aranan bir marka olma yolunda ilerliyor. Bahar Et ve Süt Ürünleri Yıldırım’da açtığı ikinci mağazasıyla da daha geniş kitlelere hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Akla gelebilecek bütün şarküteri ürünlerini ve farklı yörelere ait tatları bünyesinde barındıran Bahar Et ve Süt Ürünleri, müşterilerine farklı lezzet deneyimlerine bir arada ulaşabilme olanağı sunuyor. Türk mutfağının kaliteli, özgün ve her şeyden önemlisi doğal ürünleriyle tüketicinin karşısına çıkan Bahar Et ve Sür Ürünleri Mağazası ekibi, salamdan pastırmaya, zeytinden peynire, baharattan yöresel tatlara kadar kaliteli ürünlerle tüketiciyi kucaklıyor. Mağaza bu yönüyle Bursalılardan gördüğü ilgiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor.

ONLİNE ALIŞVERİŞ İMKÂNI

Ürettiği ve sattığı ürünlerde ‘helallik’ noktasına oldukça özen gösteren mağazanın hiçbir ürününde katkı maddesi olmaması da farkındalık yaratıyor. Bunun yanı sıra Bahar Et ve Süt Ürünleri Mağazası, müşterilerine internet sitesinden online alışveriş yapabilme imkanı da sağlıyor. Ziyaretçiler, mağaza da olduğu gibi internet sitesinden de et ve tavuğun yanı sıra süt ve süt ürünleri, unlu mamuller, içecekler, baharatlar ve özel ürünlere bir tıkla ulaşabiliyor. Ayrıca yine Bahar Et ve Süt Ürünleri’nin internet sitesinden hediye paketi de hazırlatılabiliyor.

Editör: TE Bilisim