Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yapılan çalışma sonrasında balıkcılar sokağı hizmete açıldı. Esnaf, sokak için belediye başkanına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Balıkçılar Sokağı’ndaki esnaf, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışma için teşekkür etti. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sivas Caddesi üzerinde yer alan balık satışı yapılan işyerlerinin ve balıkçı lokantalarının yer aldığı Uluğ Sokak'ta örnek çalışma gerçekleştirdiklerini hatırlattı.
Balıkçı lokantalarında gerçekleştirilen çalışma ile nezih, temiz ve refah bir çevre hazırlandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi; “Şehrimizin merkezinde yer alan ve Hunat Mahallesi 50. Yıl Dedeman Orta Okulu yanında bulunan Uluğ Sokakta yeni bir çalışma gerçekleştirdik. Dükkan sahipleri ile ortak bir çalışma yapılarak bu sokağı balıkçılar lokantası sokağı haline getirerek Kayserimize yeni bir yaşam kültürü kazandırdık. Anadolu’nun ortasında balıkçılar lokantası sokağı ile hem yemek kültürüne hem de sosyal yaşama renk kazandırıldı. 39 ile 135 m2 arasında değişen dükkânlarda yapılan çalışma ile ışıklı ve katlamalı raylı sistem ile üst kaplama yapıldı ve sokak araç trafiğine kapatıldı. Uluğ Sokağın toplam uzunluğu 230 metre olarak planlanmıştır. Şu anda Uluğ Sokak gerçekleştirilen çalışma ile Balıkçılar Sokağı olarak anılmakta ve bulunmaktadır. Yoğun bir müşteri kitlesine de hizmet vermektedir.”

Editör: TE Bilisim