Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencileri, Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezini ziyaret etti.

Geleceğin veteriner adayı 44 öğrenci, barınağı gezerek yetkililerden barınak hekimliği hakkında bilgiler aldı. Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde yer alan tüm bölüm ve üniteleri gezen öğrenciler, barınağın modern çalışmalarını beğeni ile takip etti.
Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Hasan Can Bayrak, daha önce hiç bu kadar temiz kliniklere sahip bir barınak görmediğini belirterek, "Gerek kendi üniversitemizdeki gerekse de gitmiş olduğum diğer özel hayvan kliniklerinde böyle temiz bir ortama rastlamadım. Burası hem modern hem de oldukça temiz. Hayvanlar çok iyi şartlarda bakılıyor." dedi.

Veterinerlik Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Merve Ayaz ise "Daha önce ziyaret ettiğim barınaklarda sadece köpekler yer alıyordu. Ancak burada birçok hayvan türüne hizmet veriliyor. Burayı görmeden önce bu kadar temiz ve modern bir hayvan barınağı olacağını hiç düşünmüyordum. Burası gerçekten hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın en güzel barınağı. Mükemmel bir tesis." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim