TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Antalya’nın Finike ilçesinde bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Geçen hafta düzenlenen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülere tablet pc, mp4 ve kol saati verilirken, 4 ve 10 arasındakilere de spor çanta hediye edildi. Öğrenci ve öğretmenlerin hediyelerini Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş verdi.

Özel Toros Finike Koleji’nin, ilçe genelinde organize ettiği bilgi yarışmasında derece elde eden öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirildi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş, okul müdürleri, derece elde eden öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri katıldı. Gökay Bigiç ve Rabia Yazıcı tablet pc ile ödüllendirildi. Ayşegül Uzunboy mp4 ile ödüllendirilirken, Recep Teker ve Alper Turan’a kol saati verildi.

Okulun folklor kulübünün sergilediği halk oyunu gösterisi ardından, yarışmaya sponsor olan Mustafa Albayrak, Akif Çaldır, Abdullah Çayan, Yıldırm Şahin, Ramazan İpek, Bank Asya Kumluca Şube Müdürü Rıfat Dincer ve Hakan Dırman’a plaket takdim edildi.

Editör: TE Bilisim