Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Kayseri Kocasinan Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe sınırları içerisinde başarılı olan öğrencilere jest olarak, İstanbul ve Almanya’daki bilim müzelerine gezi düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

Kocasinan Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı Ahmet Çolakbayraktar başkanlığında gerçekleşti. Meclis, gündeminde bulunan 12 asıl bir ek gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Meclis, 11 maddede yer alan Kocasinan bölgesinde bulunan okullarda okuyan başarılı öğrenciler için Almanya ve İstanbul’da bulunan bilim müzelerine gezi düzenlenmesi ile ilgili maddeyi de oy çokluğu ile kabul etti.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, kabul edilen madde ile ilgili olarak, “Bu 3. gezimiz olacak. Kocasinan bölgemizde bulunan okullarda 1. olan öğrencilerimiz, bazı meclis üyelerimiz ve öğretmenlerinin refakatinde önümüzdeki ay Almanya ve İstanbul’da bulunan bilim müzelerine gidecekler.” dedi.

Meclis toplantısı, oy çokluğu ile kabul edilen konuların karara bağlanmasının ardından sona erdi.Cihan

Editör: TE Bilisim