Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Eğitimini sürdürmesi için tablet bilgisayara ihtiyacı olan 8 yaşındaki cam kemik hastası Melis Metin’in yardımına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak koştu.

Melis Metin’in evini ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, küçük kıza tablet bilgisayar hediye etti. Melis Metin'e bilgisayarı nasıl kullanacağını gösteren Başkan Ak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın engelliler konusunda çok duyarlı olduğunu söyledi. "Keçiören Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza, rahatsızlığı olan böyle insanlara yardım yapmaya devam edeceğiz." dedi. Doktorların tavsiyesi üzerine okula 8 yaşında başlayan Melis’in, Fevzi Atlıoğlu İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. Cam kemik hastası olması nedeniyle okula gidemeyen ve kalem tuttuğu zaman ellerinde yaralar çıkan Melis’e öğretmenlerinin, dokunarak yazabilmesine imkan tanıdığı için tablet bilgisayar kullanmasını önerdikleri kaydedildi.

Editör: TE Bilisim