ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaş ziyaretlerine önem verdiğini ve ilçe sınırlarındaki 19 mahalleyi sık sık ziyaret ettiğini belirtti. Bulutlar, ellerindeki kaynakları verimli bir şekilde halka hizmet olarak döndürmek zorunda olduklarına işaret etti.

        Orhan Bulutlar, halk toplantıları kapsamında Abdurrahman Gazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bulutlar, ziyaretlerde belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulunduklarını kaydetti.

        Vatandaşların problem ve önerilerini de söz konusu toplantılarda dinlediklerine işaret eden Bulutlar, "Palandöken büyüyor. Kentimiz gelişiyor. Belediye sınırlarımızı içerisin de 17 mahalle ve 19 tane de köy statüsünde mahalle var. Adil ve hakkaniyet ölçülerinde tüm mahallelerimizde çalışmalar yürütüyoruz. Aciliyetine göre çalışmaları bir plan dâhilinde gerçekleştiriyoruz. Yapıp, yıkmamak için planlı çalışmak zorundayız." dedi.

        Ellerindeki kaynakları en verimli şekilde kullanmak ve bunları halka hizmet olarak döndürmek zorunda olduklarına işaret eden Bulutlar, "Bu noktada dikkatli hareket ediyoruz. Acele etmeden, düşünerek, fikir alışverişinde bulunarak, gerektiğinde yapılacak işle ilgili mahallindeki sakinlerle bire bir anket çalışması yaparak hizmetleri getiriyoruz. Bakınız şuanda yıllarca ihmal edilmiş ve hiçbir sosyal donatısı olmayan ve yaklaşık 70 bin kişini yaşadığı Yunus Emre, Kazımyurdalan, Palandöken, Ertuğrul Gazi mahallelerimizin de yaralanacağı bu bölgemize 500 kişilik kapılı spor salonu, 12 derslik kültür merkezi, düğün salonu ve bu tesislerimizin önünde yaklaşık 10 bin metrekare rekreasyon alanını yer alacak çalışmalarımızın sonuna geldik. Bir aksilik olmaz ise 2013 yılını Haziran ayında hizmete açacağız. Rutin işlerimizi olan temizlik, asfalt, karo, bordür gibi çalışmalarımız da yine tüm mahallelerimiz de aksatmadan yürütüyoruz. Belediye sizlerin belediyesidir. Her zaman desteklerinizi, önerilerinizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim