Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilin kalkınması için herkese sorumluluk düştüğünü belirtti.

        Ahmet Çakır, 2. Organize Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (2.OSİAD) düzenlediği toplantıda işadamlarıyla bir araya geldi. Akbulut Tekstil Genel Müdürü Sebahattin Kocaağa'nın ev sahipliği yaptığı toplantıda konuşan Başkan Çakır, kalkınma planında sanayicileri lokomotif olarak gördüklerini belirtti.

        Sanayicilerin kendi işi kadar bölgesini, sanayisini ve şehrini düşünmek zorunda olduğunu ve bu yüzden sanayicilere büyük önem verdiklerini kaydeden Çakır, "Ülkemizin ekonomik temel gücünü oluşturan sanayicilerdir. İstikrarın sağlanmasında en büyük öğedir. Yerel yönetimler olarak her aşamada heyetler halinde ziyaretlerimiz oldu ve birlikte hareket ettik.” dedi.

        Konuşmasının ardından Başkan Çakır, ilde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi amaçlı sunum yaptı.

        2.OSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Erşan ise 2.Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarını, işadamlarının beklentilerini Başkan Çakır’a iletti.

        Erşan, işadamlarının bölgedeki çöplerin haftada iki kez toplanmasının yetersiz olduğunu, çöp konteynerlerinin artırılmasını gerektiğini belirtti. Bunların yanında bölge içindeki caminin peyzaj çalışması yapılması gerektiğini aktaran Erşan, başıboş sokak köpeklerinin azaltılmasını istediklerini anlattı.

        Başkan Çakır, bölgedeki sorunların en kısa zamanda çözüleceğini kaydetti.

Editör: TE Bilisim