MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Canik Kadın Meclisi başkan ve meclis üyeleri, Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti. Başkanlık makamındaki görüşmede Genç, kadınlara yönelik en fazla yatırımın Canik’te yapıldığını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç; Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Raşat Kılınçarslan, Kadın Meclisi Başkanı Fatma Alas, Başkan Yardımcısı Nurcihan Torun, meclis üyeleri ve yemek yarışmasına katılan ev hanımlarının katıldığı ziyarette kadınlarla sohbet etti. Genç, ilçede kadınlar için birçok yatırım yaptıklarını, bunun da kadınlara verdikleri değeri gösterdiğini kaydetti.

Kadınlara yönelik en fazla yatırımın Canik'te yapıldığına işaret eden Başkan Genç, "8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hacı İsmail Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi sürekli kadınlarımızın hizmetinde. Canikli kadınlar, ayrıca, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ile Canik Kültür Merkezi'nden de yararlanıyor. Kadınlarımıza yönelik kendilerini geliştirebilecekleri ve ev ekonomilerine katkıda bulunabilecekleri kurslar düzenliyoruz." dedi.

Mutlu bir toplum için aileleri önemsediklerini ifade eden Başkan Genç, "Anne ve babalarımızı eğitiyoruz. Anne eğitimimiz bunun temelini oluşturuyor. Ayrıca, gençlerimiz için evlilik öncesi kurslar düzenliyoruz. Bunların hepsi toplumumuzu oluşturan ailelerimizin daha bilinçli ve sağlıklı olması için. Ailede kadının yeri çok önemlidir. Biz de bu bilinçle annelerimizi el üstünde tutuyoruz. Kadınlarımızın her türlü etkinliğinde onların yanında oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Alas da kadınlara verdiği önem ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Ziyaret sonunda, yemek yarışmasına katılan kadınlar, Başkan Osman Genç'e getirdikleri dolmalardan ikram etti.

Editör: TE Bilisim