YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, halkla buluşma geleneğini sürdürüyor. Haftanın iki gününü birer mahalleye ayıran ve onlarla sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, yaptığı hizmetleri anlatarak, vatandaşların dilek ve sorunlarını dinliyor.

Belediyede gerçekleştirilen toplantının bugünkü konukları Şahintepe Mahallesi sakinleri oldu. Toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın yanı sıra bazı müdürler de katıldı. Başkan Uludağ, ”Her salı ve perşembe günleri bir mahalle halkıyla burada bir araya geliyoruz. Burada tamamen bir aile ortamında vatandaşlarımızla olmak istedik. Mahallelinin sorunlarını dinleyerek çözüm üretme konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz. İlçe halkımızın görüşleri bizim için önemli. Onların önerilerini de alarak çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Bilal Uludağ, göreve başladıkları günden itibaren yaptıkları planlama doğrultusunda sıkı bir tempoda çalıştıklarını belirterek, "Sizlerin de bildiği gibi biten projelerimizin yanı sıra devam edenler de var. Kapalı semt pazarları yapılıyor ve kısa sürede bitirilecek. Çatalan yolunun genişletilmesi projesi var. Ayrıca, ilçemizin en büyük sorunlarından olan Sarıçam deresi ve Buruk kolektörü inşaatları yapılıyor.” şeklinde konuştu. Başkan Uludağ, konuşmasının ardından toplantıya katılan mahalle sakinlerinin sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Editör: TE Bilisim