MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Osmaniye Belediyesi’nin ‘Osmaniye İçin Gönüllüyüz, Çünkü Biz Varız’ projesi kapsamında başlatılan ‘Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz’ kampanyası başlatıldı.

Başkan Kadir Kara, Mimar Sinan Mahallesi’nde gönüllüler ile birlikte ellerine eldivenlerini takarak mahallede vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaptı
Bu proje ile temiz bir çevre ve sağlıklı bir toplumu hedeflediklerini ifade eden Başkan Kadir Kara, birlikte yönetim ilkesi kapsamında toplumun tüm kesimleri ile bu kampanyaya devam ettiklerini ifade etti. Başkan Kara, "Çocuklarımızla, muhtarımızla, okul müdürümüzle, mahalle sakinlerimizle, meclis üyelerimizle birlikte çevreye olan duyarlılığı insanlarımıza hissettirmek, farkındalık yaratmak ve bunun yanı sıra çevre ve temizlik bilincini eş zamanlı olarak küçük yaştan başlayarak her yaştaki insanımıza hatırlatmak istiyoruz. Şehrimizi daha temiz, daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir yapabilmek adına bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. Önümüzdeki süreçte bütün mahallelerimizde okul ve cami çevrelerinde bu kampanyayı Osmaniye genelinde sürdürmeye çalışacağız." dedi.

'KAMPANYAYI DAHA GENİŞLETECEĞİZ'

Başlatılan kampanyayı ileriki süreçlerde daha da genişleteceklerini ifade eden Başkan Kadir Kara, "Bu çalışmalarımıza katılan tüm çocuklarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarımıza, okul müdürümüze, belediyemizin temizlik işleri çalışanlarına ve Osmaniye’yi birlikte yönettiğimiz belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Osmaniyeli hemşerilerime selam saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum." diye sözlerini tamamladı.

Kampanyanın ilk başlatıldığı Alibeyli Mahallesi başta olmak üzere Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı İsmail Kara, Baş Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan, Rahime Hatun Mahallesi İsa Kama, Haraz Mahallesi Muhtarı Saim Macık kampanyadan dolayı Başkan Kadir Kara’ya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim