Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Ankara Enstitüsü Vakfı Başkanı Metin Özaslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar, konuklarla Ankara’nın gelişimine yönelik sohbet etti.

Ankara’yı geliştirecek ve Ankara’ya katkı sağlayacak projelerin üretilmesi gerektiğine dikkat çeken Yaşar, “Hem yerel hem de genel yöneticiler tarafından uygulanabilir projelerin üretilmesi, Başkentimiz için daha hayırlı olur. Bu hususta hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi de önemli” dedi.

Belediye Başkanları ile ilgili bir projelerinin olduğunu belirten Özaslan ise “Belediye Başkanlarımızla ilgili bir proje çalışmamız var. Belediyecilik sorunlarının tartışılabildiği bir çalıştay, yerel yönetim platformu olacak. Başarılı bir Belediye Başkanı olarak, sizin de desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

“ANKARA’MIZIN HER TARAFI GÜZEL OLMALIDIR”

Ankara’nın gelişmesi için çalışan tüm kuruluşlara elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirten Yaşar, “Ankara’da gelecek kuşaklara, kalıcı eserler bırakmalıyız. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken, vatandaş bundan nasıl yararlanır, onlara ne fayda sağlar diye düşünerek yapmalıyız. Çeşitli illerden gelmiş de olsak, hepimiz Ankara’da yaşıyoruz. Doğduğumuz toprakları tabi ki unutmayacağız, ancak doyduğumuz toprakları da unutmamalıyız. Ankara ülkemizin başkenti, Ankara’nın bir tarafı güzel olmuş, diğer tarafı kötü olmuş ne anlamı var. Ankara’mızın her tarafı güzel olmalıdır. İşte o zaman bundan tüm Türkiye nasibini alır” dedi.

Editör: TE Bilisim