TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Batman Yeşiltepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), ürünlerini Ankara Ticaret Odası (ATO) Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Ankara Düğün 2013 Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşturdu.

Batman’ı İstanbul’dan sonra Ankara’da da temsil eden ÇATOM kursiyerleri, fuara, SODES 2012 Girişimci Kadınlar-2 Projesi çerçevesinde katıldı. Proje kapsamında ünlü tasarımcı Derya Şahin’in tasarladığı ve ÇATOM katılımcıları tarafından üretilen üç boyutlu nişan-düğün resimleri, ipek kozası gelin çiçekleri, damat yaka iğneleri, taç, gelin başıçiçeği, davetiye ve nikâh şekeri gibi ürünler fuarda büyük beğeni topladı.

Standın yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten ÇATOM sorumlusu Deniz Yıldız, fuarda birçok ünlü markayla görüşme yapma imkânı bulduklarını, yapılan çalışmaları tanıtma ve anlatma imkânı elde ettiklerini söyledi.

Hazırladıkları evlilik ve kına konseptiyle yoğun ilgi topladıklarını ve birçok kişiyle bağlantı kurulduğunu belirten Yıldız, önümüzdeki hafta ürünlerin İzmir Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda sergileneceğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim