Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla grubunda büyük bir çıkış yakalayan Batman Petrolspor, İskenderunspor deplasmanından aldığı yenilginin acısını Hacettepe maçıyla çıkarmak istiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu'n 26. hafta maçında 10 Mart Pazar günü saat 13.30 ‘da Batman 16 Mayıs Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı çalışma ile tamamlayan kırmızı - beyazlı ekip zorlu karşılaşma için kendi tesislerinde kampa girdi.

Batman Petrolspor Takım Kaptanı Muhammed Kalkan, maçla ilgili yaptığı açıklamada, “Maalesef takım olarak İskenderunspor karşısında oynadığımız futbol bize yakışmadı. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere teknik heyet ve Batmanlı sporseverlerden özür diliyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Pazar günü Allah‘ın izniyle Batmanlı sporseverlerin desteğiyle 6 puanlık maça çıkacağız. Hacettepespor‘u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm Batmanlı sporseverleri Pazar günü oynayacağımız Hacettepespor müsabakasına davet ediyorum.” dedi.

Öte yandan Manavgat Evrenseki maçında burnu kırılan Muhammed Fatih Kanat çalışmalara başladı. İskenderun maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen uğur durmuş da bu karşılaşmada oynayamayacak.

Editör: TE Bilisim