TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda yapılan çoklu branşlar atletizm müsabakalarına katılan Batman Petrolspor atletizm takımı sporcularından Sadun Ay Türkiye 3.'sü oldu.

Zorlu rakipleri ile mücadele eden ve serisinde Türkiye rekorunun kırıldığı müsabakalar sonunda 3003 puan toplayan Sadun Ay Türkiye 3.'lüğünü kazandı. Çoklu branşlar salon şampiyonasında Heptatlon’ da yarışan ve 60 metre, uzun atlama, gülle atma, yüksek atlama, 60 metre engelli, sırıkla atlama ve 1000 metrede birbirinden zorlu rakipler ile mücadele eden başarılı atletin 3003 puan toplayarak ilk yarışmasında Türkiye 3. olması memnunlukla karşılandı.

Öte yandan aynı müsabakada yer alan Petrolsporlu Ümit Tiğiz Türkiye 4.'sü oldu. Ayrıca Genç Kızlarda Pentatlon’da Petrolspor’dan Hatice Adıbelli Türkiye 4.'sü ve Yıldız Kızlar Pentatlon’ da ise Petrolsporlu Rojda Özdemir ise Türkiye 7.'si oldu.

DEMİR: ATLETLERİMİZİ KUTLUYORUM

Batman Petrolspor salon sporları sorumlusu A.Kadir Demir son zamanların en iyi çıkış yapan spor dalının atletizm olduğunu ve her müsabakada dereceye giren sporcuları kutladığını söyledi. Demir “Batman kabuğunu kırarak her alanda gelişiyor. Sportif anlamda son zamanlarda gittiği her müsabakadan madalya ile dönen atletlerimizi kutluyorum. İlimizi çok güzel bir şekilde tanıtıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim