Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Batman Valisi Ahmet Deniz, kamu kurumlarını ziyaret etmek ve yapımı devam eden ve tamamlanan kamu yatırımlarını incelemek üzere Hasankeyf’e geldi.

İlçe ziyaretinde Vali Deniz'e, Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili eşlik etti.

Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Deniz’i hükümet konağı bahçesinde Kaymakam Vekili Gercüş Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı A. Vahap Kusen ve kamu kurum müdürleri karşıladı. Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Deniz, Kaymakam Vekili Ünal Koç'tan ilçedeki çalışmalar hakkında brifing aldı.

Hasankeyf Belediyesi ziyaretinin ardından Vali Deniz ve beraberindekiler ilçe merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek, esnaf ile bir süre sohbet etti. Vali Deniz, esnaf ziyaretinin ardından yeni Hasankeyf yerleşim yerinde yapımı tamamlanan ve devam eden sağlık, eğitim ve turizm yatırımlarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hasankeyf yeni yerleşim alanında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yeni yerleşim alanında çok büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, bir şehrin ve ilçenin neye ihtiyacı varsa, hepsi de planlanıp inşa edildiğini ifade etti. Hasankeyf’in tarihi dokusunu simgeleyen bazı tarihi eserlerin modern tekniklerle yeni yerleşim alanına taşınacağını belirten Vali Deniz, yeni yerleşim yerinde de vatandaşların huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini ümit ettiklerini ifade etti. Vali Deniz, ziyaret ve incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı. Cihan

Editör: TE Bilisim