Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Batman Fatih İlköğretim Okulu’nda karne törenine katılan Vali vekili Mustafa Ali Tekeli öğrencilere iyi tatiller diledi bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

2012-2013 eğitim öğretim yılı birinci dönemi karne heyecanıyla sona erdi. 2012-2013 Eğitim öğretimde ilk dönemin bitmesi nedeniyle Batman Fatih İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne törenine Vali Vekili Mustafa Ali Tekeli, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, milli eğitim müdür yardımcıları, şube ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Karne töreninde sınıfları ziyaret eden Vali Vekili Mustafa Ali Tekeli, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa öğrencilere karnelerini dağıttı.

Başarılı öğrencileri kutlayan Vali Vekili Tekeli, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Vali Vekili Mustafa Ali Tekeli ile Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra öğrenci sıralarına oturarak öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Karne dağıtımının ardından Vali Vekili Tekeli öğretmenler odasını da ziyaret ederek öğretmenlere teşekkür etti ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

Karne dağıtım töreninde kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa “2012-2013 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini bu gün öğrencilerimize karnelerini vererek bitirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimiz tatilde bol bol dinlensinler, spor yapsınlar, eğlensinler ama hiçbir zaman da kitap okumayı da unutmasınlar. Zaman buldukça mutlaka kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde dinlenerek tekrar 2. Eğitim Öğretime hazırlıklı ve enerjik olarak bekliyoruz. Ben tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, velilerimize de saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Batman genelinde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemi sonunda 167 bin 265 öğrenci Karne aldı. 25 Ocak 2013’te gün başlayan yarıyıl tatili 11 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek. 11 Şubat 2013 tarihinde başlayacak olan 2. Yarıyıl Eğitim Öğretim Dönemi ise 14 Haziran 2013 tarihinde sona erecek.

Editör: TE Bilisim