Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Bayburt'ta Kardelen Eğitim Kurumları'nda bünyesinde bu yıl hizmete giren Özel Aba Koleji, toplumun her kesimini bir araya getirmeye devam ediyor.

En son yapılan organizasyona iştirak eden Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yusuf Elçi, Özel Aba Koleji ve FEM Dershanesi ile ilgili bir etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: " Bugün bu toplulukta beraber olmaktan ve bilgi alışverişinde bulunmaktan son derece de mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Başta hocamız olmak üzere diğer birimlerdeki görevli arkadaşlara ve burada hizmet veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah diyaloglarımız daha uzun süre devam edecektir. Çünkü bizim amacımız Bayburtumuzun refahı, geleceği, huzuru, mutluluğu için konsensüs içinde çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. Onun için STK ve özel kuruluş ziyaretlerimizi sık sık devam ettireceğiz. Eksiklerimizi tamamlayarak Türkiye’ye Bayburt’tan ne kadar ışık saçabilirsek saçmaya devam edeceğiz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı İdris Aydın ise şöyle konuştu: " Hiç bunları hayat edememiştik; ama birileri hayal etmişti. Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah burası bir Alparslan Koleji, bir Şahika Koleji gibi, bir Fatih Koleji gibi ülkeye faydalı insanlar yetiştirir. Olimpiyatlarda, üniversite imtihanlarında başarılar sonuçlar alır. Bayburt’a ve bu memlekete de katkı sağlar."


Arpalı Belediye Başkanı Aydın Irmak da, her gün önünden geçtikleri kolej binasını yakından görme fırsatı bulduğunu belirterek şunları ifade etti: " Buraya bizleri davet eden ve bu güzelliği bizlere yaşatan il yönetim kuruluna ve sizlere teşekkür ediyoruz."

Kolej Müdürü Bekir Saliç ise katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim