MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Sarıçam Belediyesi tarafından yaptırılan Bayrak Parkı ve Şehitler Anıtı’nın açılışı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenen törenle açıldı.

Kozan Yolu üzerinde Otoban kavşağında bulunan Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler Anıtı açılışına, Adana Valisi Mustafa Büyük, MHP Adana Milletvekili Amiri Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, içlerindeki bayrak ve vatan sevgisini hiçbir gücün yok edemeyeceğini belirterek, bu iki anlamlı park ve anıtın maneviyat açısından önemine değindi. Başkan Uludağ, 30 ağustos Zaferinin 93. Yılı, Çanakkale Savaşı'nın ise 100 yılı nedeniyle açılışın daha da önemli bir anlam kazandığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, bu açılışla tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, böylesine güzel ve anlamlı iki eseri ilçesine kazandıran Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı kutladı.

Adana Valisi Mustafa Büyük, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda böylesine anlamlı iki eserin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Konuşmaların bitiminde ise törene katılanlar tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Editör: TE Bilisim