BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı, partililerinin kuruluşunun 20'nci yıldönümünü doğum günü pastası keserek kutladı. BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, 'İyi ki varsınız Muhsin Yazıcıoğlu'nun aziz dava arkadaşları' diyerek 20 yıl kuruluş pastasını kesti. İlçe Başkanı Kılınç, kestiği pasta dilimlerini partilere ikram etti.

Partilerinin 29 Ocak 1993 yılında merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının mazlum ve mağdurların sesi olmak için kurulduğunu belirten Kılınç, geçen 20 yıllık süre içinde parti içindeki milli birlik ve kardeşlik ruhunun ön planda olmasının partilerine kısa ömür biçen toplum mühendislerinin planlarını boşa çıkarttığını söyledi.

Kılınç, merhum liderleri Yazıcıoğlu'nun siyaset yapmada miras bıraktığını açık sözlü olma, ülke menfaatlerinde dik duruş sergileme, haksızlığa karşı sessiz kalmama, güçlünün değil haklının yerinde yer alma, mazlum ve mağdur milletlerin sesi olmayı ilelebet sürdüreceklerini kaydetti.

    Yazıcıoğlu'nun dik duruşlu demokrat bir siyasetçi olarak ülkenin son 30 yılına damga vurduğunu belirten Kılınç, vefat edeli 4 yıl olmasına rağmen acılarının ilk gün gibi taze olduğunu söyledi. Kılınç, "Yazıcıoğlu'nun kader birliği yapmış dava arkadaşlarının 20 yıl önce kurduğu partimiz ülkemizde ve dünyada rüştünü ispatladı. Onun ülke sorunlarına karşı sunduğu reçeteler milli birlik ve kardeşlik harcımız. Partimiz 20 yıl içinde lider merkezli hiç siyaset yapmadı. Sorun çözmede hep ortak aklı ön planda tuttu. Onun için Yazıcıoğlu'nu ve aziz dava arkadaşlarını Anadolu insanı hep bağrına bastı." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim