MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Kayseri Melikgazi Belediyesi, okullarda yarı yıl tatili öncesinde öğrencileri sevindirdi. Belediye 5 ayrı ilköğretim okulundaki öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi'nde bulunan 5 ayrı ilköğretim okulunda 2 ve 3’üncü sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak hikâye kitabı verdiklerini söyledi.

Başkan Büyükkılıç, belediye olarak eğitime ve öğretime büyük önem verdiklerini, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle de bunu tescillediklerini anlattı. 2012-2013 yarı yıl döneminde Gecekondu Önleme Bölgesinde yer alan 5 ayrı okulda karne hediyesi olarak hikâye kitabı dağıttıklarını belirtti.

Büyükkılıç, “Belediye olarak her yıl öğrencilere gerek başarıya teşvik gerek ise okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile kitap hediye ediyoruz. Bu yıl Gecekondu Önleme Bölgesinde bulunan Hacı Aydıncı, Ayşe-Ahmet İnci, Mustafa Kemal, 80. Yıl ve Zenger Güç ilköğretim okullarında okuyun 2 ile 3. sınıf öğrencilerin tamamına hikâye kitabı verdik. ” dedi.

Okulların yarıyıl tatili öncesi hikâye kitaplarının dağıtılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, dönem sonunda her yıl olduğunu gibi okul birincilerine yine bisiklet hediye edileceğini kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, geleceğe yatırıma büyük önem verdiklerini bu neden ile okullar yaptırdıklarını, okullarda öğrenciler için her türlü sosyal ve spor tesisi inşa ederek, 18 ayrı bölge de öğrencilere dersleri ilgili kurslar düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim