YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Erzurum Palandöken Belediyesi'nde görevli memurlar, Başkan Orhan Bulutlar onuruna Şehitler Parkı'ndaki bir lokantada yemek verdi.

Erzurum Şehitler Parkın da organize edilen onur yemeğine BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, Palandöken Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Bülent Engin, Doğan Alp, Necdet Aydın, Mazhar Özdemir, Mahmut Koşapınar, Muzaffer Taşyürek, Özel Kalem Müdürü Sedat Biricik, daire müdürleri ve memurlar katıldı.
Yaklaşık 100 memurun katıldığı programda duygularını dile getiren BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Aydemir, siyasi görüş gözetmeksizin adaletli bir yönetim anlayışı sergileyen Başkan Bulutlar'a çalışanlar adına teşekkür etti.

Onuruna verilen yemekte konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bütün çalışanların eksiksiz olarak katılım sağladığı programda özlenen bir tabloyu görerek duygulandığını ifade etti. Bulutlar, göreve geldiği günden bugüne kadar bütün çalışanların aidiyet duygusuna sahip olması gerektiğine vurgu yaparak, "Bugün burada çok güzel bir birliktelik sağlamışsınız. Bu birliktelik beni oldukça duygulandırdı. Sizin bu güçlü birlikteliğiniz olduğu müddetçe hizmetteki kalitemiz daha da artacaktır" dedi. Yemek sonunda Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, memurlar adına Başkan Yardımcısı Doğan Alp plaket verdi.


Editör: TE Bilisim