Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü, Çocuk Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen 'Ailem Erzurum'da Yıldızlar Kumpanyası' isimli tiyatro gösterisinde 'Ben Orhan Veli' oyunu sahnelendi.

Sağlık İl Müdürlüğü çok amaçlı konferans salonunda sahnelenen oyuna Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Tamer Ekinci, Cemil İlbaş, Şermin Zil, Harun Akpınar ve çok sayıda izleyici katıldı.

Abdulhakimoğulları, burada yaptığı konuşmada, tiyatro gösterisinde emeği geçenlere teşekkür ederek, sanatsal çalışmaların sosyalleşme açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. Devlet korumasındaki çocukların yetenekleri alanında eğitilmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Abdulhakimoğulları, sportif ve sanatsal etkinlikleri önemsediklerini söyledi.Abdulhakimoğulları, Şair Orhan Veli’nin edebiyat dünyasında önemli bir yeri olduğunu belirterek, şairin bir şiirini seslendirdi.

Konuşmaların ardından, yönetmenliğini Kübra Tığtepe yaptığı 'Ben Orhan Veli' isimli tiyatro gösterisi sahnelendi. Oyun izleyicilerden tam not aldı, tiyatro gösterisi sonunda oyunu sahneleyen ekibe, teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Editör: TE Bilisim