BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Amasya’nın Merzifon ilçesinde geçirdiği beyin kanaması sonrasında hayatını kaybeden polis memuru Sinan Beker (42) için tören düzenlendi.
Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği’nde görev yapan polis memuru 6 çocuk babası Sinan Beker, geçtiğimiz pazartesi günü kalp krizi geçirdiği şüphesi ile Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ancak beyin kanaması teşhisi konulmuş ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Yaklaşık 15 yıldır polis memuru olarak görevini sürdüren Sinan Beker için, Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Törene, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Atça, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Zekeriya Açıkgöz, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Aktaş ve mesai arkadaşları katıldı.
Törende Beker’in öz geçmişinin okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü İlyas Aktaş, Beker’in halkın hizmeti için canı pahasına görev yapan polis memurlarından biri olduğunu belirterek, kendisinin görevinde uzman ve başarılı bir polis memuru olduğunu söyledi.
Beker’in meslek hayatı boyunca çok sayıda taltif ve başarı belgesi aldığını kaydeden Aktaş, “Başarılı bir meslektaşımızdı. Aramızdan ayrılışıyla hepimizi üzdü. Sevenlerine ve yakınlarına sabır, kendisine rahmet diliyoruz.” dedi.
Merzifon İlçe Müftüsü Mustafa Altun tarafından okunan duanın ardından Beker’in Türk bayrağına sarılı tabutu, tören mangası tarafından omuzlandı.
Sinan Beker’in naaşı cenaze aracına konularak, toprağa verilmek üzere memleketi Çorum merkeze bağlı Üyük köyüne gönderildi.

Editör: TE Bilisim