Şehitlerimiz için okunan Kuran’ı Kerim Tilaveti’nin ardından yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan programa; İstanbul Ülkü Ocakları 3. Bölge Başkanı Şuayip Gülümser, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3.Bölge Başkanı Osman Alper Yıldırım, İstanbul Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Yöneticileri, İlçe Ocak Başkanları, Beylikdüzü MHP İlçe Başkanı Ali Aydın, MHP İstanbul İl Yöneticisi Yüksel Baykal, Beylikdüzü MHP Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ethem Baykal, sivil toplum kuruluşları, yerel basın ve aileler katıldı.

Beylikdüzü Ülkü Ocakları Başkanı Tuğrul Oğuzhan Yılmaz’ın konuşmasının ardından İstanbul Ülkü Ocakları 3.Bölge Başkanı Şuayip Gülümser ve MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın sahneye davet edilerek konuşmalarını gerçekleştirdiler.

ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!

“Enver Paşa ve Sarıkamış Şehitleri” için hazırlanan sinevizyon gösterisi ile devam eden programa, İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi DR. Yusuf Gedikli Hoca “Enver Paşa ve Sarıkamış Harekâtı” ile ilgili bir konuşma yaparak katkıda bulundu.

Beylikdüzü Ülkü Ocakları’ndan Ahmet Albayrak, “Abdurrahim Karakoç’un Aydınlık” isimli şiirini okuyarak sahneyi kendilerinin hazırladığı “Sarıkamış Destanı” isimli tiyatro sergilemeleri için Beylikdüzü Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı’na bıraktı.

 

Sergilenen “Sarıkamış Destanı” isimli tiyatro büyük ilgi uyandırdı.Tiyatro sırasında duygulu anlar yaşanırken konuklar gözyaşlarını tutamadı.

 

Program, büyük alkış toplayan tiyatronun ardından “Sarıkamış” sinevizyon gösterisi, Beylikdüzü Ülkü Ocakları’ndan program sunucusu Asım Kerim Şahin’in seslendirdiği “Mehmet Emin Yurdakul’un Vur” şiiri ve kapanış konuşması ile son buldu.

 

Editör: TE Bilisim