LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Bingöllü bir grup işadamı Kadirli Girişimci İşadamları Derneği’ni (KAGİAD) ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren KAGİAD Başkanı Muhittin Akkaya, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda üyeleriyle birlikte Bingöl’ün Genç ilçesine gittiklerini hatırlattı. Burada bir takım ziyaretlerde bulunarak maddi durumu iyi olmayan ailelere yardımda bulunduklarını ifade eden Akkaya, “Bingöllüler, işadamlarımızın bu davranışını takdirle karşılamış ve Kadirliyi kardeş ilçe olarak beyan etmişlerdi. Yapılan bu ziyaretin kardeşlik bağını biraz daha pekiştirmek ve iade-i ziyarette bulunmak için onlarda 23 kişilik heyetle geldiler. İnşallah kurulan bu kardeşlik köprüsünü ilelebet sürdürürüz.” dedi.

Bingöl’lü işadamlarına dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi veren Akkaya, bu kardeşliğin pekiştirilmesi ve devam ettirilmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini etti. Akkaya, “Bu tür ziyaretlerin ve iş görüşmelerinin yapılması ilçemiz için büyük gurur kaynağı olacaktır. Derneğimiz tarafından yakın bir zamanda açılacak kurslarımıza Bingöl’den de katılmak isteyenleri memnuniyetle ağırlayabiliriz.” diye konuştu.

Bingöllü işadamları, KAGİAD’a ve Kadirli Aktif Özel Öğretim Kurumları Şirket Müdürü ve derneğin üyesi Ali Turhal’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim