TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Karaman'da 'Bir kan bir fidan' projesi kapsamında Vali Hakkı Teke Ormanı'nda fidan dikim töreni düzenlendi.

Vali Hakkı Teke Ormanı'nda gerçekleştirilen ve 'Bir kan bir fidan' projesi kapsamında fidan dikim programına Vali Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik, Kızılay Karaman Şubesi Başkanı Ali Ünlüer, kamu kurum ve kuruluşları çalışanları, sivil toplum örgütleri üyeleri ve kan bağışında bulunan vatandaşlar katıldı.

Vali Murat Koca burada yaptığı konuşmada; Karaman'da 6 bin 910 ünite kan bağışını yapıldığını dile getirerek, "Vali Hakkı Teke Ormanında fidan dikimi için bulunuyoruz. Burada bulunmamızın sebebi Kızılay'a kan bağışında bulunan vatandaşlarımızın adına birer fidan dikmek. Yılbaşından bugün itibariyle 6 bin 910 ünite Karaman Merkez ve ilçelerinde vatandaşlarımız tarafından Kızılay'a kan bağışında bulunulmuştur. Şu anda biz, bu program çerçevesinde her vatandaşımız adına birer fidan dikiyoruz. Sağ olsunlar burada kamu kurum kuruluşları, üniversite öğrencilerimiz, insanlarımız, sivil toplum örgütleri mensupları burada el birliğiyle bu işe başladık. Bu arada geçtiğimiz günler malumlarınız Ermenek'te elim bir kaza meydana geldi. 18 vatandaşımız burada rahmetli oldu. Ayrıca bu arkadaşlarımızın adına da birer fidan dikiyoruz. Şu anda ikisini diktik. Diğerlerini de inşallah dikeceğiz. Ben vatandaşlarımızı Kızılay'a kan bağışına davet ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Ermenek maden kazasında hayatını kaybeden 18 işçinin isimlerinin yer aldığı fidanlar toprakla buluşturuldu.

Editör: TE Bilisim