Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, 2012-2013 eğitim öğretim yılı birinci döneminde başarılı olan öğrencileri dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi.

Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan ve derslerinde başarılı olarak takdir belgesi alan 12 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edildi. Boğazlıyan Kaymakamlığı’nda düzenlenen törene; Kaymakam Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Vakıf Müdürü Turan Kaya ve vakıf mütevelli heyeti üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Çelik, başarılı olan öğrencilerin motivasyonunun artması ve eğitime odaklanması yönünde, teşvik niteliğinde birçok çalışmalar yapıldığını söyledi. Kaymakam Çelik, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı bulunan dar gelirli vatandaşlarımızın eğitim gören ve başarılı olan çocuklarına dizüstü bilgisayar verdik. Bu vesile ile öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Konuşmalardan sonra 12 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Editör: TE Bilisim