Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Hatay'da faaliyet gösteren Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİRSİAD) üyeleri, yoğun iş hayatının yorgunluğunu, beş günlük otel programıyla attı.

Derneğin geleneksel hale gelen dinlenme ve üye buluşmaları programı Nevşehir Termal Otel’de yapıldı.

İşadamlarının aileleriyle katıldığı programda işadamlarına yönelik, ‘kişisel gelişim’, ‘ticari ahlak değerlerimiz’, ‘vizyon sahibi iş adamı nasıl olmalı,’ ailelere yönelik de ‘iş aile yaşamı dengesi’ ‘mutlu aile modeli’ gibi konularda uzmanlar tarafından konferans verildi.

BİRSİAD Başkan Yardımcısı Uğur Yolaç, “Bir yandan yoğun çalışma temposuyla geçen yılın yorgunluğunu atarken, diğer yandan da 2013 hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Bunun yanında çok faydalı olduğunu düşündüğümüz hem işadamlarımıza hem de ailelerine yönelik konferanslar oldu. Hem stres attık hem de kendimizi yenileme imkanı buluduk. Çok güzel geçtiğini düşündüğün programı seneye tekrar buluşmak üzere tamamladık.” dedi.

BİRSİAD Genel Sekreteri Kerem Çağlar ise dernek olarak sömestr tatilinde geleneksel olarak düzenledikleri ve iş adamlarına ciddi katkıları olan programların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim