İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Ankara’nın Polatlı Kaymakamlığı, Kent Konseyi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bisiklet Yarışması yapıldı.

    10 ortaokuldan 23 öğrencinin katıldığı yarışmanın startını Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik ve Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz birlikte verdiler.

    Yeni Sanayi Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı arasında 3 kilometre metrelik parkuru birinci tamamlayan Şehit Yaşar Çetinkaya Ortaokulu öğrencisi Muhammed Yasin Uzcan birinci, aynı okuldan Batuhan Güven ikinci, İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Oylum ise üçüncü oldu.

    Yarışmaya katılan öğrencilere Cumhuriyet Meydanı'nda yarışmada derece alan ve bisikletleriyle yarışmaya katılan öğrencilere katılım belgesi verildi.
    
    Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yarışmaya katılan öğrencilerden günlük hayatta bisikletlerini kurallara uyarak, dikkatli bir şekilde kullanmalarını tavsiye etti.

    Belediye Başkanı Yakup Çelik, ise konuşmasında Kent Konseyinin sosyal faaliyetlere gençlerin, halkın katılımı için büyük çaba gösterdiğini, bisiklet yarışmasının da bunlardan birisi olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim