Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Muay Thai Federasyonu tarafından 24 – 27 Ocak tarihleri arasında Iğdır’da düzenlenen Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası'nda Bitlis takım halinde bölge birincisi oldu. Düzenlenen şampiyonada mücadele eden doğulu sporcular göz doldurdu.
    Iğdır, Kars, Erzurum, Van, Bitlis, Bingöl, Elazığ, Malatya, Erzincan illerinden 150 sporcu katılım gösterdiği şampiyonada büyük başarı göstererek 24 birincilik alan Bitlisli sporcular takım halinde şampiyonanın birincisi olurken, şampiyonanın ikinci Malatya üçüncüsü ise Kars ili oldu.
    Muay Thai Federasyonu Başkanvekili Okşar Taştan’ın da katıldığı ve 4 gün süren müsabakaların dostluk havasında geçtiğini belirten Türkiye Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, düzenlenen bölge şampiyonasında kilolarına göre 1. ve 2. olan sporcuların 24 Şubat ve 2 Mart tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına, çocuklar ve gençlerde birinci olanların ise Mart ayında İstanbul’da yapılacak Dünya şampiyonasına katılacağını belirtti.

    Asbaşkan Aygün, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Düzenlenen önemli organizasyonda kendilerini bir araya getiren Federasyon Başkanlığımıza, emeği geçen il temsilcimiz Zekeriya Mert hocamıza, sıcak bir atmosferde ev sahipliği yapan Iğdır Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüze, bizleri yalnız bırakmayan meslektaşım Iğdır Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Kızılkurt‘a ve Iğdır halkına; maçların tek galibinin centilmenlik ve dostluk olmasında katkı sunan tüm sporcularımıza, hakem, antrenör ve idarecilerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunmak istiyorum.”

.

Editör: TE Bilisim