Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Yozgat’ın Boğazlıyan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün tarımsal faaliyetlerinin daha etkin ve verimli olarak yürütülmesi için çift kabinli arazi aracı takviyesi yapıldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaaddin Özdemir’in girişimleri ile Boğazlıyan’a kazandırılan 2013 model kiralık aracın tarımsal faaliyetlerde kullanılacağı bildirildi.
Boğazlıyan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İmran Garip, tarımsal faaliyetlerinin daha etkin ve verimli olarak yürütülmesi amacıyla Müdürlük hizmetine kiralık araç tahsisinin yapıldığını söyledi.

Aracın tarımsal sahada yapılması gereken hayvan sağlığı taramaları, suni tohumlama çalışmaları, aşılama, küpeleme işlemleri, hayvan sağlığı ve gıda denetimi gibi hizmetlerde kullanılacağını belirten Garip, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaaddin Özdemir’in girişimleri ile aracın tarımsal koordinasyonun daha kolay sağlanması ve zirai kontrol çalışmalarında daha etkin faaliyet göstererek, ihtiyaç duyulan her türlü arazi ve iklim koşullarında etkin ulaşımın sağlanacağını kaydetti.

Editör: TE Bilisim