İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Boyabatlı taksiciler, yasak olmasına rağmen korsan taksiciliğin devam ettiğini belirterek, Kaymakam Bilal Bozdemir'den destek istedi.

Kaymakam Bilal Bozdemir, taksicilerin dertlerini dinledi. İlçe Jandarma Komutanı Caner Mutlu ve Emniyet Müdürü Murat Öğdü’yü yanına alan Kaymakam Bozdemir, korsan taksicilere karşı denetimlerin daha sıkı yapılacağını söyledi. Korsan taksicilere karşı denetimlerin sürekli yapıldığını, ancak bir türlü bunun önüne geçilemediğine dikkat çeken Bozdemir, taksicilerin de yardımına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Bozdemir, "Bu denetimlerin etkili olabilmesi için taksicilerin de desteğine ihtiyaç var. Korsan taksicileri anında ihbar etmenizi istiyoruz. Ancak bunun üstesinden böyle gelinir. Denetimler bundan böyle daha da sıkılaştırılacak." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Öğdü de korsan taksicilerin tespiti halinde yüksek cezaların yazıldığını, buna rağmen korsan taksiciliğin önüne geçilemediğini söyledi. Öğdü, taksicilerle ortak çalışılması halinde korsan taksiciliğin önüne geçilebileceğini söyledi.

Taksiciler, özellikle semt pazarlarının kurulduğu günlerde korsan taksicilerin ilçeler arası yolcu taşımacılığı yaptığını ifade etti. Emniyet birimleri, semt pazarlarının kurulduğu günlerde denetimlerini daha da sıklaştıracak.


Editör: TE Bilisim