Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Hayati Tekin, BTSO Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Tekin, demokrasilerde değişimin ilkeli bir davranış olduğunu düşünerek aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanlığı görevini yürüten iş adamı Hayri Tekin, şubat ayında gerçekleştirilecek TSO oda başkanlığına adaylığını açıkladı.

İş yerinde basın toplantısı düzenleyen Tekin, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nda kan değişikliğinin faydalı olacağını düşünerek aday olduğunu ifade etti.

Bayburt halkının yeni bir vizyonu ve değişimi istediğini hatırlatan Tekin, "Bayburt küçük bir il. Bizim problemimiz çok. Seçim sürecinde bir yarış olacağı kesin. Ben sanayici olarak bilgi, beceri ve birikimimi bu işe katmak istiyorum. Kamuoyunda bir kan değişimi olması yönünde bir eğilim hissettim. Çalışkan, seçkin, bu işe mesai harcayan insanları bu işe getirmek istiyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. İnşallah hepimizi için hayırlı uğurlu olur." diye konuştu.

Tekin, konuşmasında, Bayburt’un her meselesinde etkin ve etkili lobi faaliyeti yürüten, iş adamlarını dünyaya taşıyan, fikir üreten, proje geliştiren, yardıma muhtaçların yanında olan, ata yadigarı eserlere sahip çıkıp ilin sosyo ekonomik kalkınmasına her alanda yatırım yapan, işsizlikle mücadele eden, sektörlerin sıkıntılarıyla tek tek ilgilenen eğilen bir BTSO oluşturulmayı hedeflediklerine kaydetti.

Editör: TE Bilisim