TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, destinasyon olarak iç turizm pazarında yüzde 15 artış beklediklerini bildirdi.

MATSO, bu sene 22-25 Ocak tarihleri arası TÜYAP'ta 19'ncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Manavgat’ı tanıttı. MATSO, EMITT'te bölge destinasyonun tanımı için stant açtı. 71 ülke ve 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla gerçekleşen fuarın açılışına MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ergen, Aykut Karasoy, Halit Torun ve Hakan Akar katıldı. 4 gün süresince MATSO standında görevli personel tarafından ilçenin tanıtımına yönelik ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD’leri dağıtıldığı kaydedildi.

Başkan Boztaş, yaptığı açıklamada, fuarın 19’ncu kez ziyaretçilere kapılarını açtığını ve yapılan tanıtımın bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bölge tanıtımı açısından verimli geçtiğini söyledi. EMITT Fuarı’nın turizm iç piyasasındaki önemine dikkat çeken Boztaş, iç piyasada bu yıl beklenen yüzde 15'lik artışa katkı sağlamak amacıyla fuara stant açtıklarını kaydetti.

Boztaş, katıldıkları EMITT fuarı için şu bilgileri verdi: “Turizmcilerimiz iç piyasada otellerde yüzde 10 civarında yerli misafir ağırlıyorlar. Yerli misafir oranlarını yüzde 10 oranından artışla yüzde 20-25’lere çıkarmayı hedefliyor. Kurum olarak biz de bu orana katkı sağlamak amacıyla EMİTT Fuarı’na stant açarak bölge tanıtımı gerçekleştirdik. Fuarda ziyaretçilere ilçemizi ve bölgemizi tanıtan neşeli haritalar, hazırlamış olduğumuz tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD’leri dağıttık. Fuarda standımızı yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Türkiye genelinde kaymakamlar, belediye ve oda başkanları ile çok sayıda turizmci ziyaret etti. Tanıtım çok güzel ve verimli geçti."

Yönetim olarak fuara katılarak stant açan Manavgat firmalarını ziyaret ettiklerini ifade eden Boztaş, fuarın 4 gün boyunca etkili geçtiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim