ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, DOSTEL Derneği tarafından Kazım Yurdalan Mahallesi'nde yaptırılan okuma salonunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

DOSTEL Derneği Erzurum genelindeki 30'uncu okuma salonunu Kazım Yurdalan Mahallesi'nde hizmete açtı. İlköğretimin ikinci kademesinde okuyan 250 öğrencinin ücretsiz eğitim göreceği okuma salonunda, öğrencilere ücretsiz test kitapları ve dokümantasyon veriliyor. Hayırsever bir vatandaşın bağışladığı arsa üzerine yaptırılan 4 katlı ve 8 derslikli okuma salonu, bölgedeki önemli bir boşluğu doldurdu.

DOSTEL Derneği'nin açtığı okuma salonlarında son 5 yılda 12 bin öğrencinin mezun olduğu ve bunların çoğunun anadolu fen liseleri ile özel liseleri kazandığı belirtildi. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, geçen hafta içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete giren okuma salonunu ziyaret etti. Başkan Bulutlar, okuma salonlarının şehirde büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

Bulutlar, en büyük yatırımın insana yapılan olduğuna vurgu yaparak, şöyle konuştu: "En büyük yatırım insana yapılandır. Bu okuma salonları sayesinde ekonomik seviyesi düşük, eğitim imkanları sınırlı olan çocuklarımızın geleceği daha güzel ve parlak olacaktır. Bu okuma salonlarının yapılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu gibi okuma salonlarının sayısının artmasını temenni ediyorum."

Bulutlar, daha sonra okuma salonundaki sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Başkan Bulutlar öğrencilere, hitaben, "Bu okuma salonlarının ve öğretmenlerinin kıymetini bilin. Herkes sizin kadar şanslı olamaz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim