TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Süleyman Burç, "Biz vatana ihanet etmedik, bu vatanın toprağını satmadık, Süleyman Şah'ın toprağını satmadık." dedi.

Burç, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın, açıklamalarına tepki gösterdi. AKP Bayburt adayı olabilmek için birilerini belli bir camiayı karalamaya çalışmanın bir ilahiyatçıya hiç yakışmadığını ifade eden Burç, 'İnsanın özü, sözü bir olmalı. Biz vatana ihanet etmedik, bu vatanın toprağını satmadık, Süleyman Şah'ın toprağını satmadık. Güneydoğu da yabancılara bir sürü toprak satıldı, Türkiye'deki bankaların yüzde 53 yabancı sermayeye ait. Türkiye ipotek altında; şu anda yabancılar topraklarımızı verin deseler terk etmemiz lazım. Çünkü bankaların yüzde 53'ü onlarda ipotekli. Bizim Türkiye'den başka vatanımız yok, bizi Türkiye'den çıkarmaya ne Tayip'in ne Davutoğlu'nun ne de AKP'nin gücü buna yeter. Genel Başkanımızın söylediği gibi, biz son sözümüzü söylemedik, Rahmetli Türkeş'in dediği gibi namus ve şerefimizi korumak için biz de dağa çıkacağız."

Birilerini karalamakla bir yerler varılmayacağını, vatan hainlerine hizmet ederken, vatanseverlere çamur atmanın doğru olmadığını savunan Burç, MHP olarak asla bunu kabul etmediklerini ve Bayburt'ta da bir değil iki milletvekiline talip olduklarını kaydetti.


Editör: TE Bilisim