Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Ortaokulların katıldığı Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası Adana finallerinde mutlu sona Özel Burç Çukurova ulaştı. Son maçta Erkan Koleji’ni 61-17 gibi farklı bir skorla geçen Burç Çukurova, Adana’yı ‘Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti.

Şampiyonanın final grubunda Özel Burç Çukurova Ortaokulu, Özel Erkan Koleji, Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları, Özel Bilfen Koleji, Özel Gündoğdu Koleji ve Kasım Sacide Ener İlköğretim Okulu birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı. Oynanan final maçlarında Burç Çukurova’nın ağırlığı hissedildi.

İlk maçında Kasım Sacide Ener İlköğretim Okulu’nu 100-18’lik skorla yenen Burç Çukurova, bir sonraki mücadelede Özel Başkent Okulları’nı 102-19’luk skorla geçti. Grubun kaderini belirleyen müsabakalarda da Bilfen Koleji’ni 52-39, Gündoğdu’yu da 69-26’lık skorla geçen Burç Çukurova, ‘son maçta Erkan Koleji’ni de farklı skorla yenerek şampiyon oldu.

Karşılaşma sonrasında Özel Burç Çukurova Ortaokulu’nda büyük sevinç yaşanırken, genç basketbolcular mutluluklarını takım arkadaşları ve taraftarları ile paylaştı. Özel Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, Burç Çukurova İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Kara, Burç Çukurova Anaokulu Müdürü Ramazan Başol da oyuncuların sevincine ortak oldu. Basketbolcular, ‘şampiyonluk kupasını da Sultan Sözeri’nin elinden aldı.

ADANA’YI BAŞARI İLE TEMSİL EDECEĞİZ”
Öğrencilerinin sahada ortaya koyduğu performans, sonrasında gelen ‘şampiyonluk kupası’nın kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Sultan Sözeri, “Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımı gönülden kutluyorum. Elde ettikleri başarı ile bir kez daha yüzümüzü güldürdüler. Şimdi ‘Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı temsil edeceğiz. Bunu da en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz” dedi. Özel Burç Çukurova İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Kara da öğrencilerin sadece eğitim alanında değil, kültürel ve sportif alanda da başarılı birer birey olarak yetişmesi çabası içinde olduklarını anlattı.

Editör: TE Bilisim