Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Okullararası Gençler Masa Tenisi Adana finallerinde mutlu sona Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi ulaştı. Takım halinde birincilik elde eden Burç Vural, Adana’yı ‘Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını da elde etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri ile Milli Eğitim müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği organizasyonun finali, Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakaların ardından 36 takımı geride bırakan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi ‘namağlup şampiyon’luğunu ilan etti.

Derece elde eden okullara kupa ve madalyalarını takdim eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Hamit Şentürk, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında; “Türkiye finallerine giden yolda inanmak, başarmanın yarısıdır. Plakamız 01. Sizler de finallerde şampiyon olup, plakamızı bize getireceksiniz. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Size ve sizleri yetiştiren öğretmenlerinize, okul idarenize teşekkür ediyorum.” dedi.

Törenin ardından genel bir değerlendirmede bulunan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç, çok mutlu olduklarını belirterek, “Geleneği bozmayıp, yine şampiyon olduk. Geçen yıl da aynı sevinci yaşamıştık. Turnuvada 36 takımı geride bırakıp, namağlup şampiyon olmak ayrı bir mutluluk bizim için.” diye konuştu.

ARTIK ‘TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA ODAKLANDIK

‘Okullararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları’nda Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini anlatan Gürgiç, çalışmalara da şimdiden başladıklarını dile getirdi. Gürgiç, “Artık ‘Türkiye Şampiyonası’na odaklanacağız. İl finalinde birbirinden zorlu rakiplerle karşılaştık. Hepsi çok iyi mücadele etti. Tüm okullarımızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim