BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Adana’da liseler arası yapılan kız-erkek masa tenisi müsabakaları sona erdi. Yüreğir Asım Savaş Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalar sonucunda erkeklerde Özel Burç Vural, kızlarda ise Özel Burç Üçgül liseleri birinci oldu.

Kız ve erkek olmak üzere toplam 42 okulun katıldığı masa tenisi müsabakasından çifte şampiyonlukla ayrılan Burç Okulları, böylece okul derslerinin yanı sıra spor ve sportif faaliyetlere de vermiş olduğu önemi bir kez daha kanıtlamış oldu.

Adana Masa Tenisi İl birincileri olan Burçlu öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde yerini belirleyeceği Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılarak Adana’yı temsil edecek. Masa Tenisi Adana İl Birincisi olan Burçlu öğrenciler, Türkiye Yarı Final maçlarında Adana’yı en iyi şekilde temsil ederek iki kupa ile dönmek istediklerini söyledi.

Müsabakalar sonunda yapılan ödül töreninde konuşan Adana Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Dr. Ömer Taşkıran, oldukça çekişmeli geçen maçların ardından dereceye giren okulları tebrik etti. Hem kızlarda hem de erkeklerde birinci olan Özel Burç Okulları’na masa tenisine vermiş olduğu önemden dolayı ayrıca teşekkür eden Ömer Taşkıran, Burçlu öğrencilere Yarı Final ve Türkiye Finali’nde başarılar diledi.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise elde etmiş oldukları başarıdan dolayı başta öğrencileri ve öğretmenleri olmak üzere velilerine de teşekkür etti. Bir taraftan eğitimdeki kalitelerini artırırken, diğer taraftan da spor ve sportif faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini belirten Sözeri, “Eğitimde ve sporda elde etmiş olduğumuz başarıları daha artıracağız. Daha büyük başarılar elde etmek için ise daha çok çalışacağız. Çünkü biz geleceğin bilim adamlarını, hukukçularını, mühendislerini, doktorlarını ve sporcularını yetiştirmek için bu yola çıktık.” dedi.

Editör: TE Bilisim