İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Bursagaz’ın, doğalgaz konusunda gençleri ve çocukları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği seminerler ile 22 binin üzerinde öğrenciye ulaşıldı.
Okullarda Doğalgaz Bilinçlendirme Sunumları’nın ilk bölümü geçtiğimiz günlerde tamamladı. Öğrencilere, ‘doğalgaz nedir, doğalgazın özellikleri ve üstünlükleri, doğalgazın kullanım alanları, doğalgaz kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ve evimizde gaz kokusu hissettiğimizde neler yapmamız gerekir’ konularında bilgiler verildi.
Eğitimlerde öğrencilere doğalgazın doğru ve güvenli kullanımıyla ilgili bilgilendirici materyaller dağıtıldı.
Bursagaz Pazarlama Satış Birim Yöneticisi Nihal Bütün, eğitim sunumlarının ilk aşamasında Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gürsu ve Kestel ilçeleri olmak üzere toplamda 2 bin 20 öğrenciye ulaşıldığını söyledi.
Çalışmaları Bursa İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin desteği ile her yıl düzenli olarak yürüttükleri belirten Bütün, seminerlerin ikinci kısmının 2013-2014 eğitim-öğretim yılı itibarı ile başlayacağını kaydetti.
Doğaya ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Bütün, proje kapsamında bugüne kadar 22 bin 406 öğrenciye ulaştıklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim