BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Silifke’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Örenköy’de bir araya geldi. Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesinin Silifke'ye yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Aracı, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın talimatlarıyla özellikle ve önemle takip ettiği bir bölgedir burası. Bugün Örenköy Tekiralanı’ndan Mara’ya kadar olan 9 kilometrelik yolumuz en kısa zamanda tamamlanacak. Bugün itibariyle 4,5 kilometrelik sıkıştırma dökülüyor. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hamit Küçükbatır ile siz değerli basın mensuplarımızla Silifke ile Büyükşehir olarak neler yapabiliriz, bu anlamda genel bir değerlendirme yapıldı, bölgemizde bulundu Hamit Küçükbatır’a teşekkür ediyorum. Toplam Silifkemizde 55 km 2. kat asfalt ve burayla birlikte 17 km 1. kat asfalt Silifke şehir merkezinde de 2 büyük cadde Atatürk ve Celal Bayar caddelerinde hem kaldırım hem de sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehirimiz Silifkemizin her kademesinde Torosların eteğinden Akdeniz’in kıyısına kadar her türlü hizmette bulunuyoruz.” dedi.

Yapılan karşılıklı fikir alışverişinin ardından toplantı mahallede yapılan asfalt çalışmasının yerinde incelenmesiyle sona erdi.

Silifke’de çalışan basın mensuplarıyla tanışmak ve sorunların dinlenilmesi hem de yapılan çalışmaların tanıtılması amacıyla düzenlenen toplantıya Mersin Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hamit Küçükbatır, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Aracı, Muhtar İşleri Daire Başkanlığı Silifke Koordinasyon Şube Müdürü Atilla Erden, MESKİ Silifke-Erdemli Şube Müdürü İsmail Keser, MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Sedat Yeğiner ve Yahya Yılmaz ile Silifke’deki yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Editör: TE Bilisim