MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Ankara Büyükşehir Belediyesi Şafaktepe Hanımlar Lokali, üyelerine yüzme kursu hizmeti de sunuyor. Yüzme kursları 5’er haftalık dönemler halinde 2 gün 1’er saat veriliyor. 20 Ocak’ta başlayacak kurs dönemi için kayıtlar başladı.

Mamaklı kadınların buluşma adresi Şafaktepe Hanımlar Lokali, Mamak ve civarındaki ev hanımı, emekli ya da çalışan, 18 yaş üstü kadınların sosyal, sportif ve kişisel gelişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla haftanın 7 günü açık. Normalde 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren lokal, Salı ve Perşembe günleri çalışan kadınlar için 'akşam seansı' düzenliyor. Lokal, üyelerini boş zamanlarını kaliteli etkinlikler ile değerlendirebilmeleri, stres atmaları, bilinçli spor yapmaları, arkadaş ilişkilerini geliştirebilmeleri, geniş kapsamlı eğitsel seminerler sonucunda kendi sorunlarına çözümler üretmeleri için, sosyal ve eğitsel bir ortam sunuyor. Ana hedefini 'üye memnuniyeti' olarak belirleyen lokal idarecileri, güler yüzlü hizmet ile de takdir topluyor.

Lokalde, step - aerobic, pilates, fitness, zayıflama egzersizleri ve bölgesel çalışmalar ile sportif taleplere cevap verilirken, İngilizce, bilgisayar, diksiyon, Türk sanat müziği, Türk halk müziği, hobi kursları, halk oyunları, kişisel gelişim seminerleri ve satranç dersleri de veriliyor. Gelen talepler ve çağın gerekliliği göz önünde bulundurularak çeşitli konularda düzenlenen eğitici ve öğretici seminerler ise uzman kişiler tarafından veriliyor. Seminerler arasında Anne çocuk eğitimi, kadın sağlığı, ilk yardım, hipertansiyon, ev ekonomisi, yangın eğitimi gibi konu başlıkları yoğun ilgi görüyor.

Lokalde bulunan yarı olimpik havuz ve sauna; Şafaktepe Hanımlar Lokali'nin diğer bir güzelliği ve ayrıcalığı olarak dikkat çekiyor. Yüzme bilenlerin gelip streslerini atıp zinde kaldıkları, bilmeyenlerin de yüzme öğrendikleri havuz bölümünden üyeler günde bir saat faydalanabiliyor. Yüzme kursları ise 5’er haftalık dönemler halinde 2 gün 1’er saat veriliyor. 20 Ocak’ta başlayacak kurs dönemi için ise kayıtlar başladı. Yoğun ilgi nedeniyle 15 kişilik kontenjanı bulunan kursa katılacak isimler kura ile belirleniyor.

Editör: TE Bilisim