TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Demre’de yaşanan sel sonrasında evlerinde eşyaları kullanılmaz hale gelen vatandaşlara yardım etti. Vatandaşlara eşyalarını teslim eden Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Bir daha böyle afetleri kimse yaşamasın.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, afet bölgesine mağdur olan vatandaşları tespit ederek, gerekli ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçti. Selde evlerindeki eşyaları kullanılmaz hale gelen vatandaşlar belirlendi.

Başkan Mustafa Akaydın, 8 gün önce Demre’ye geldiklerini hatırlatarak, “3 mahalle ve bir köyde incelemede bulunarak vatandaşın zararlarını yerinde tespit etmiştik. Tespit ettiğimiz zararlar doğrultusunda özellikle ev eşyası konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği sağlamaya çalıştık. Bütün halkımıza geçmiş olsun. Vatandaşların eşyalarını teslim ettik. Güle güle otursunlar. Bir daha kimse böyle afetleri yaşamasın.” diye konuştu.

Zararı tespit edilen 36 aileye kanepe, halı, yorgan, battaniye, nevresim takımı, gıda paketi, soba yardımı yapıldığı belirtildi. Başkan Akaydın ve beraberindeki heyet, daha sonra Demre’nin Köşkerler köyünde yapılan deve güreşlerini izledi.


Editör: TE Bilisim