BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin ve beraberindeki heyet valiliği ziyaret etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu'nu makamında ziyaret eden heyette İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan, Bolu Yatılı Bölge Kuran Kursu Yöneticisi Halil Ulutürk ve Tepecik Mahallesi Camii İmam-Hatibi Bilal Canan yer aldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla yapılacak olan etkinler hakkında Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu'na bilgiler veren İl Müftüsü Mehmet Şahin, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İlk olarak sizi makamınızda ziyaret edelim istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hafta dolayısıyla Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut Aydüz tarafından konferans verilecektir. Bu yıl Din Görevlileri ve Camiler Haftası'nın ana teması olarak 'Kadın ve Aile' konusu belirlenmiştir. Bu çerçevede cami ve okul ziyaret ederek hafta ile ilgili bilgiler vereceğiz. 1986 yılından beri kutlanan Camiler haftasına 2003 yılında din görevlileri de eklenerek Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutluyoruz" dedi.

Ziyaret için gelen heyete teşekkür eden Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu ise Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim