Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Sakallı, ilçenin kış turizmine açılması gerektiğini söyledi. Sakallı, kış nedeniyle esnafların iş yapamadıklarını belirterek, “Siftahsız dükkan kapatıyoruz.” dedi.

Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı ve Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Çamlıyayla’nın mutlaka kış turizmine açılması gerektiğini aktaran Sakallı, “İlçemizin yaz aylarında olduğu gibi kışında hareketli olmasını istiyoruz. Bunun için kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte sivil topluk örgütlerinin de birlik içerisinde projeler üretmesi gerekiyor. Biz Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız.” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı göreve geldiği günden beri bu yönde çalışmalar yaptığını belirterek Çamlıyayla’nın tanıtım eksikliğinin olduğunu aktardı. Kaymakam Gülhani Ozan Sarı da, konuyla ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini ve Çamlıyayla’nın yaz aylarındaki gibi kışın da cıvıl cıvıl olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim