TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, İdris Naim Şahin’in İçişleri Bakanı olarak önemli başarılara imza attığını belirterek, "18 ay 20 günlük hizmet dönemine bakıldığı zaman geride destansı bir başarı bir örneği yatmaktadır." dedi.

        AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, yönetim kurulu toplantısı öncesinde kabine değişikliği ile ilgili açıklama yaptı. “Umarız görevlerine yeni başlayan bakanlarımız hizmetleri kaldığı noktadan bir adım daha ileriye götürmek suretiyle ülkeye olan hizmete devam ederler.” diyen Çamyar, şunları ifade etti: “Bizler eski İçişleri Bakanımız, hemşehrimiz Sayın İdris Naim Şahin’in bu gidişinden dolayı üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü 18 ay 20 günlük hizmet dönemine bakıldığı zaman geride destansı bir başarı bir örneği yatmaktadır. 2012 yılı PKK açısından tam bir hezimet yılı olmuştur. Bu gerek silahlı kuvvetlerin açıkladığı sayı itibarıyla, gerekse PKK’lıların kendi itiraflarında son derece nettir. Sayın Bakanımızın gidişine o kadar sevinenler var ki hem PKK hem onun uzantıları noktasına baktığımızda, âdeta alınları secdeye gidip şükredecekler. Bir daha başımıza gelmesin diye ellerini açıp dua ediyorlar ki bu bizim açımızdan baktığımız zaman bir başarı öyküsüdür. Alnı açık ve başı dik olarak yapılan, geride kalan bir hizmetin âdeta ifadesidir. Umarız ülkemiz için ve gelecekte ülkemize yapılacak hizmetler için hayırlı bir karar olmuştur.”

        ÜNYELİLERİ GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ’NE DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ

        Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Gönül Elçileri Projesi'ne tüm parti teşkilatını ve Ünyelileri destek vermeye davet eden Çamyar, “Projenin özüne baktığımız zaman herkesin mutlaka ihtiyacı olan birilerine yardım elini uzattığı, üşüyen bir eli ısıtmak amacı ile tuttuğu; toplumun dezavantajlı kesimli olarak nitelendirdiğimiz yardıma, sevgiye, aile ortamına muhtaç; belki Ünyemizden bir adım dışarıya geçememiş olan başka bir ilçeyi, başka bir ili, hatta ilimizi görmeye muhtaç kesime yapabileceklerimiz var. Biz Türk toplumu olarak yardımsever toplumuz. Aile bağları kuvvetli olan toplumuz. Bizi ayakta tutan olgulardan bir tanesi de bu. Çünkü bizler birilerine yardım ettiğimiz zaman bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu anlamda bu proje ile ilgili olarak ben basın aracılığı ile Ünyeli hemşehrilerimizi bu projeye katkı vermeye davet ediyorum. Teşkilatıma da formlar dağıtmak sureti ile neler yapmayı vaat ettiklerini almış olacağım. Bu çok fazla maddiyatla alakalı bir şey değil. Ben bir tane öğrenciyi yuvadan alıp, onu gezdireceğim demek de bir elçilik vazifesidir. Ya da içimizde bir aşçı varsa ben onların yemeğini yapıp onlara kendi ellerimle yemek ikram etmek istiyorum da bir gönül elçiliğidir. Gönlünüzden ne geliyorsa bunu yapabilmek bu bir gönül elçiliğidir. Bu anlamda da Ünyeli kardeşlerimi basınımız aracılığı ile duyarlı olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim